Saltar al contenido

Artistes

Un viatge de deu mil quilòmetres comença per un simple pas

«Producció íntegra o assessoria però sempre fent tàndem. Acompanyem a companyies que volen iniciar o millorar la producció del seu espectacle.»

PROCREA

Convocatòria de suport a la creació que selecciona espectacles de teatre de titelles, visual i d’objectes en procés de creació per ser representats en la programació oficial d’espais escènics. En la primera edició acollirà una o varies companyia per realitzar representacions en creació. Al febrer 2023 s’obre convocatòria!

Zero en Conducta

És un projecte amb recorregut internacional que neix per explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment. La seva investigació està centrada en la unió del mim corporal, la dansa, els titelles i el teatre físic.

Zero en conducta

Haa Collective

Col·lectiu d’artistes internacional que estrena l’espectacle Picaderø a Fira Tàrrega 2021 i ens demanen de portar part de la producció, gestionar coproduccions i la distribució nacional i internacional del projecte. Picaderø veu tant de l’experimentació musical i el circ contemporani com de línies performatives amb un llenguatge d’avantguarda

Miquel Barcelona

Després de més de 15 anys d’experiència en les arts escèniques, Miquel Barcelona dirigeix la seva pròpia companyia de dansa. En destaquen creacions com [kórps] (Fira Tàrrega 2019) o parrà (Cicle Dansa Ara de La Pedrera 2019). Els seus espectacles posen de costat el llenguatge de la dansa amb la música, la tècnica o el fet ritual i busquen posar en valor la tradició i la memòria apel·lant a un imaginari comú col·lectiu. Actualment, la companyia es troba immersa en el procés de creació de rojos que s’estrenarà al Mercat de les Flors al gener de 2022.

Brunette Bros.

Companyia internacional que amb un caos ben compost posa a l’escena projectes que combinen un cru teatre de titelles i manipulació d’objectes amb un fort univers musical en una nova cara de pallasso tradicional. Han fusionat, amb gran èxit, la rigidesa dels nord europeus amb el temperament dels surenys i han creat una humil i peculiar plataforma cultural europea amb base a Catalunya. Brunette Bros, millor que la tele!

Inda Pereda

Artista de teatre físic i gestual de recorregut internacional que encara la seva quarta creació pel 2022 ampliant el seu singular llenguatge acompanyat d’altres disciplines sense deixar de banda les seves arrels.

Accidental Company

Col·lectiu que néix a Montpellier arrel de la trobada d’un grup d’artistes i gestors culturals de diversos países europeus. Des dels inicis, alternen en els seus projectes de forma transversal amb disciplines com el circ, el teatre físic, les màscares i els titelles. Especialitzats en laboratoris artístics, fan formacions i creuen profundament en el teatre social i popular.