Saltar al contenido

Projectes a mida

El teu escenari també és possible

«Ens encanten les idees embrionàries i fer-les créixer conjuntament amb els agents externs que les proposen. Diga’ns la teva i la fem créixer junts!»

Fàbrica de Joguines

És un projecte de concurrència pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i ens encarreguem de realitzar-lo íntegrament: direcció artística, producció, dissenys i construcció. És un projecte d’envergadura que a cada edició acull uns 6.000 visitants. Aquí és on s’elaboren tots els regals que s’han demanat a la carta dels Reis Mags d’Orient. Vols conèixer els secrets més ben guardats del Nadal?

Insomnia

Projecte del qual n’hem creat el primer concepte, coordinat, produït i construït, arrel de la necessitat de dinamitzar el centre de Vilafranca del Penedès durant les festes de Nadal. Insomnia és un indret surrealista on la distorsió del temps modifica colors, textures i formes. Un cop sortim a dins i entrem a fora, vivim en un univers on tot és possible i res és definitiu. Insomnia és aquell instant que si l’imagines, sempre existirà… Benvinguts i benvingudes al lloc on els somnis es fan realitat!

Itinerants

Estructures i artefactes mòbils amb personatges, vestuaris, BSO i maquillatges s’encarreguen d’animar els carrers i segons el motiu i la festivitat, creem universos concrets. Al Penedès durant les festes del Remeiart hi apareixen els remeiers per elaborar les millors tapes gastronòmiques i, el Gemínid el Missatger és l’encarregat de recollir cartes i donar notícies d’actualitat relacionades amb les festes de Vilafranca. Propostes ideades a partir de dos conceptes: itinerant i context territorial.

Cabarets

Fugint del can-can i l’estereotip burlesque, creem una nit amb espectacles de diferents disciplines, de curta durada i molta qualitat, presentats per un mestre de cerimònies i amb companyies professionals del territori i internacionals. Ens adaptem a les teves necessitats per si vols que sigui una soirée formal o una nit més canalla. Esdeveniments que no et deixen indiferent!

Nia Torres

MEC

La Mostra d’Espectacles al Carrer porta 28 anys de trajectòria pels carrers de Vilafranca del Penedès i és un esdeveniment d’envergadura que té lloc durant la Festa Major del municipi. Des del 2017 portem tota la programació artística i la producció d’aquest esdeveniment.

Mostra d'Espectacles al Carrer