Projectes propis

Somia i despretaràs lluny

«De la inquietud i ganes de dur a terme projectes personals per repercutir escènicament al nostre entorn territorial, social i professional»

Festival Àtica

És un festival d’arts vives de Vilafranca del Penedès impulsat l’any 2017 per l’equip de Tàndem Produccions. Encarregats de la coordinació general, de la producció i programació artítica, els seus pilars son l’experiència del públic i artistes, la qualitat i posada en escena del propi festival i el contacte amb el sector professional.

La Bohème

Esdeveniment escènic en format Cabaret amb una posada en escena i una programació de molta qualitat on els protagonistes són espectacles de curta durada de diferents disciplines i una mestressa de cerimònia que dinamitza la soirée.

Montserrat Escopinya

PROCREA

Convocatòria de suport a la creació que selecciona espectacles de teatre de titelles, visual i d’objectes en procés de creació per ser representats en la programació oficial d’espais escènics. En la primera edició acollirà una o varies companyia per realitzar representacions en creació. Al febrer 2023 s’obre convocatòria!