Saltar al contenido

Projectes propis

Somia i despretaràs lluny

«De la inquietud i ganes de dur a terme projectes personals per repercutir escènicament al nostre entorn territorial, social i professional»

Festival Àtica

És un festival d’arts vives de Vilafranca del Penedès impulsat l’any 2017 per l’equip de Tàndem Produccions. Encarregats de la coordinació general, de la producció i programació artítica, els seus pilars son l’experiència del públic i artistes, la qualitat i posada en escena del propi festival i el contacte amb el sector professional.

La Bohème

Esdeveniment escènic en format Cabaret amb una posada en escena i una programació de molta qualitat on els protagonistes són espectacles de curta durada de diferents disciplines i una mestressa de cerimònia que dinamitza la soirée.

Montserrat Escopinya

PROCREA

Convocatòria de suport a la creació que selecciona espectacles de teatre de titelles, visual i d’objectes en procés de creació per ser representats en la programació oficial d’espais escènics. En la primera edició acollirà una companyia per realitzar representacions en creació. Al febrer 2023 s’obre convocatòria!