Projectes propis

Somia i despretaràs lluny

«De la inquietud i ganes de dur a terme projectes personals per repercutir escènicament al nostre entorn territorial, social i professional»

Festival Àtica

És un festival d’arts vives de Vilafranca del Penedès impulsat l’any 2017 per l’equip de Tàndem Produccions. Encarregats de la coordinació general, de la producció i programació artítica, els seus pilars son l’experiència del públic i artistes, la qualitat i posada en escena del propi festival i el contacte amb el sector professional.

La Bohème

Esdeveniment escènic en format Cabaret amb una posada en escena i una programació de molta qualitat on els protagonistes són espectacles de curta durada de diferents disciplines i una mestressa de cerimònia que dinamitza la soirée.

Montserrat Escopinya

PROCREA

Convocatòria que selecciona espectacles en procés de creació per ser representats en la programació oficial d’espais escènics catalans que aposten pel suport a la creació. En la primera edició acollirà una companyia que realitzarà tres representacions per acompanyar les primeres posades en escena. A més, arrel del mentoratge amb les companyies pretén generar una base teòrica sobre la creació.