Saltar al contenido

Què oferim

Si desitgem preservar la cultura,

hem de seguir creant-la

«Ens centrem en la programació artística i la producció creativa tant de projectes propis com encàrrecs a través de relacions properes que generen produccions de qualitat»

Producció creativa

Elaborem dissenys de producció posant en valor la creació, la posada en escena i l’estètica. Podem desenvolupar un concepte, millorar projectes existents o oferir un servei íntegra de producció.

La fàbrica de joguines

Programació artística

Ens encarreguem de la direcció artística i programació de festivals i esdeveniments relacionats amb les arts escèniques i performatives. El contacte constant amb el sector professional ens fa estar molt presents en circuits escènics catalans i internacionals.

Zero en conducta

Acompanyem

Després d’anys d’experiència com artistes també ens hem especialitzat en producció i tenim prou eines per assessorar o acompanyar companyies nacionals i internacionals per preveure i planificar els passos al llarg de la creació, fins l’estrena i distribució de l’espectacle.

Haa Collective

Escenografia

El taller és la nostra segona residència! El propi equip ens encarreguem de dissenyar i construir tots els artilugis i les decoracions dels projectes que produïm i coordinem.

Insomnia